Калкулатор

Користете го нашиот калкулатор за приближно да ги пресметате трошоците за реновирање и уредување на ентериери и екстериери.

НАЈНОВИ ПРОДУКТИ

Ние сме ексклузивни и официјални претставници во Р. Македонија на повеќе брендови од Шанија и Словенија.

ИЗБРАНИ ПРОЕКТИ

Тука се неколку проекти од нашите клиенти, кои со помош на нашите продукти, нивниот дом го претворија во поубаво место за живеење.

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

Уште од 1993 на нашите клиенти им нудиме комбинација од квалитет по разумни цени за било кој продукт од богатиот избор на нашиот асортиман.

ШИРОКА ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ

Нудиме голем избор на керамички плочки, опрема за модерни бањи, водовод и канализација, парно греење, електроматеријали и железарија.

ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ

Веќе 22 години, на нашите клиенти им нудиме комбинација од квалитет по разумни цени. Ние сме ексклузивни и официјални претставници во Р. Македонија на повеќе брендови од Шанија и Словенија.

ДОБРИ ЦЕНИ

Секогаш, покрај одличниот квалитет и широката палета на производи, настојуваме да ги задоволиме нашите клиенти со разумни цени.

РАБОТИМЕ СО НАЈДОБРИТЕ СВЕТСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Сите права се задржани © 2015 Електро Промет - Струга