Сакате да дознаете колку ќе ве чини уредувањето и реновирањето? Со нашиот калкулатор проближно ќе ги пресметате трошоците за реновирање на вашата бања, кујна, двор и сл. Внесете ги потребните информации и ќе добиете приближна цена.

€0.00

РАБОТНА РАКА

€0.00

ПРИБЛИЖНА СУМА

Ќе ве контактираме во најкраток можен рок.

0.00 m2

Плоштина на под

0.00 m2

Плоштина на ѕид

0.00 м2

ВКУПНО

Ќе ве контактираме во најкраток можен рок.

€0.00

РАБОТНА РАКА

€0.00

ПРИБЛИЖНА СУМА

Ќе ве контактираме во најкраток можен рок.

DSC_0096 copy
DSC_0166 copy
DSC_0135

РАБОТИМЕ СО СВЕТСКИ ПОЗНАТИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Ние сме ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на повеќе брендови од Шпанија и Кина. Соработуваме со:

  • AZTECA CERAMICA (Шпанија)

  • LA PLATERA (Шпанија)

  • KERAMICA GOMEZ (Шпанија)

  • HAZULEJOS ESPANOL (Шпанија)

  • AZULEJOS ALCOR (Шпанија)

  • GURAL Seramic (Турција)

  • KOLPA SAN (Словенија)
Сите права се задржани © 2015 Електро Промет - Струга