Имер Беќироски: 070 – 362 – 769
Адем Нуроски: 070 – 212 – 079
Фикс/Факс: 046 – 787 – 637

Маршал Тито бр.108,
Струга, Македонија

Пон – Пет: 08.30 – 18.00 ( Зимски Период )
Пон – Пет: 08.30 – 19.00 ( Летен Период )
Сабота: 08:30 – 17:00
Недела: Не работиме

Ќе ве контактираме во најкраток можен рок.

Сите права се задржани © 2015 Електро Промет - Струга