DSC_0162 copy
DSC_0166 copy
DSC_0133
DSC_0117 copy

ОПИС

Нудиме голем избор на подни, ѕидни, надворешни, внатрешни, порцелански плочки и др. Посетете не во продавницата и уверете се во квалитетот и понудата на Електро Промет.

ИНФОРМАЦИИ

Категорија Плочки
Клиент Електро Промет
Модел на плочки Подни, ѕидни и порцелански.

КАЛКУЛАТОР

Сакате да дознаете колку ќе ве чини уредувањето и реновирањето? Со нашиот калкулатор проближно ќе ги пресметате трошоците за реновирање на вашата бања, кујна, двор и сл. Внесете ги потребните информации и ќе добиете приближна цена.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Сите права се задржани © 2015 Електро Промет - Струга