Ambiente-Modus-Flow
Ambiente-Modus-Pool
Ambiente-Modus-Belle
ambiente-Modus-Yuka

ОПИС

Прекрасно, атрактивно и практично решение за вашата бања со комбинирање на плочките од фамилијата Modus од шпанската фирма Dual Gres. Достапни во поголем број на различни бои и дезени.

ИНФОРМАЦИИ

Категорија Бањи
Клиент Електро Промет
Модел на плочки Modus – 30×60 Sидни Плочки

КАЛКУЛАТОР

Сакате да дознаете колку ќе ве чини уредувањето и реновирањето? Со нашиот калкулатор проближно ќе ги пресметате трошоците за реновирање на вашата бања, кујна, двор и сл. Внесете ги потребните информации и ќе добиете приближна цена.

КАЛКУЛАТОР
Сите права се задржани © 2015 Електро Промет - Струга