DSC_0109
DSC_0106 copy
DSC_0102 copy
DSC_0104 copy

ОПИС

Мозаикот потекнува уште од стари времиња. Оваа техника, уште од стариот Вавилон, од 4-ти век пред нашата ера, па се до ден-денес ги украсува нашите подови и ѕидови. Ние ви нудиме разновидни модели на мозаик од кои ќе останете без здив.

ИНФОРМАЦИИ

Категорија Мозаик
Клиент Електро Промет
Модел на плочки Мозаик

КАЛКУЛАТОР

Сакате да дознаете колку ќе ве чини уредувањето и реновирањето? Со нашиот калкулатор проближно ќе ги пресметате трошоците за реновирање на вашата бања, кујна, двор и сл. Внесете ги потребните информации и ќе добиете приближна цена.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Сите права се задржани © 2015 Електро Промет - Струга