DSC_0192 copy
DSC_0140
DSC_0090 copy
DSC_0193 copy

ОПИС

Во продавницата, нудиме голем избор на опрема за бањи и кујни. Тука се изложени само неколку модели од широката палета што ја имаме.

ИНФОРМАЦИИ

Категорија Опрема за бањи
Клиент Електро Промет
Вредност Разумни Цени

КАЛКУЛАТОР

Сакате да дознаете колку ќе ве чини уредувањето и реновирањето? Со нашиот калкулатор проближно ќе ги пресметате трошоците за реновирање на вашата бања, кујна, двор и сл. Внесете ги потребните информации и ќе добиете приближна цена.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Сите права се задржани © 2015 Електро Промет - Струга