DSC_0226 copy

Уште од 1993 година на нашите клиенти им нудиме комбинација од квалитет по разумни цени за било кој продукт од богатиот избор на нашиот асортиман.

Галерија

НИЕ СМЕ ЕЛЕКТРО ПРОМЕТ

ДООЕЛ “ЕЛЕKТРО ПРОМЕТ” е компанија со високо реноме и е една од водечките компании во продажба на керамички плочки, опрема за бањи, водовод и канализација, парно греење, електро материјали и железарија во Македонија. Соработуваме со:

 • AZTECA CERAMICA (Шпанија)

 • LA PLATERA (Шпанија)

 • KERAMICA GOMEZ (Шпанија)

 • AZULEJOS ESPANOL (Шпанија)

 • AZULEJOS ALCOR (Шпанија)

 • GURAL Seramic (Турција)

 • KOLPA SAN (Словенија)

ШИРОКА ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ

Нудиме голем избор на керамички плочки, опрема за модерни бањи, водовод и канализација, парно греење, електроматеријали и железарија.

ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ

Веќе 22 години, на нашите клиенти им нудиме комбинација од квалитет по разумни цени. Ние сме ексклузивни и официјални претставници во Р. Македонија на повеќе брендови од Шанија и Кина.

ДОБРИ ЦЕНИ

Секогаш, покрај одличниот квалитет и широката палета на производи, настојуваме да ги задоволиме нашите клиенти со разумни цени.

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

Основани во 1993 година.

22 години пријатели на вашиот дом.

Број 1 во продажби.

НАШАТА МИСИЈА

Нашата мисија е едноставна,нудејќи голем асортиман на производи од најдобрите светски производители, ставајќи посебен акцент на цената и квалитетот на производите, сакаме Електро Промет да биде и вашиот најдобар куќен пријател.

Се гордееме на нашиот придонес кој го даваме при одбирање и помагање во дизајнирање на кујни, купатила, бањи, скали, балкони и др.

НАЈЧЕСТИ ПРАШАЊА

 • Дали вршите достава до дома?

  Да. После вашиот избор, во најкраток можен рок, избраните продукти ги доставуваме до посакуваната адреса.

 • Како ќе ми помогнете доколку неможам да се одлучам што да изберам?

  Со помош на софтвер за 3Д визуализација ќе ви помогнеме да комбинирате, додавте, одземате, играте, со голем број наши продукти, се додека не се одлучите за финалниот дизајн.

 • Како да ги израчунам трошоците за реновирање и уредување на бањата?

  Со помош на калкулаторот што го имаме поставено на страната, можете приближно да ги израчунате трошоците за реновирање и уредување на бањи, кујни, екстериери и сл.

Сите права се задржани © 2015 Електро Промет - Струга